LA TEVA SEGONA FAMILIA

 

CrossFit és un programa bàsic de condicionament i força. No es tracta d’un programa especialitzat, sinó un intent deliberat d’optimitzar la competència física de cadascun dels 10 dominis reconeguts del condicionament físic: la resistència cardiovascular i respiratòria, resistència muscular, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i punteria.

Els nostres atletes estan capacitats per desenvolupar-se en reptes físics múltiples, diversos i aleatoris. Distanciant-nos dels gimnasos convencionals, que acostumen a realitzar entrenaments amb moviments aïllats, a CrossFit es treballa amb moviments compostos i sessions cardiovasculars d’alta intensitat més curtes. Per què? Perquè els moviments compostos o funcionals i el cardio d’alta intensitat o anaeròbic és radicalment més efectiu per obtenir quasi qualsevol resultat de fitness desitjat.

Això és per a mi? ABSOLUTAMENT. Les teves necessitats i les d’un atleta olímpic difereixen en grau, no en tipus. És a dir, aquells moviments que necessites únicament han d’estar adaptats al nivell d’intensitat i de dificultat tècnica i física que el teu cos pot assimilar. Existeixen estudis en relació que obtenen resultats que ho certifiquen. Els mateixos mètodes d’entrenament per a atletes olímpics que els hi produeixen una resposta òptima, poden provocar la mateixa resposta en ancians, únicament variant el nivell d’intensitat i dificultat de les tasques.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Telf.: 649382507

info@whanaucrossfit.com

C/Josep Pla, 10, L’Hostal Nou i La Codosa (Lleida)

Contacta

 
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessites per formar part de la nostra gran familia.

LA TEVA SEGONA FAMILIA

Els teus objectius són els nostres objectius